čtvrtek 3. dubna 2014

Ian Kerner, Heidi Raykeilová - Miminko, nebo manžel?

„Na několik vzácných okamžiků se z nich znovu stane partnerský pár - nikoliv pouzí rodiče -, který věnuje veškerou svou pozornost jen sobě navzájem. Nechají se pohltit vzájemnými dotyky a jejich ložnice se jim stane celým světem. Tak je to až do chvíle, než se ozve dětský pláč.”



I když je dnešní generace velice otevřená a dokáže mluvit o intimních záležitostech - sex po porodu nepatří k příjemným tématům. Možná se svěříte kamarádce, ale když se o tom máte bavit s partnerem v ložnici, většinou ztrácíte řeč. Miminko, nebo manžel? je návod pro rodiče, jak jít znovu na TO.

Příchodem nového člena domácnosti se váš život obrátí na ruby a je jen na vás, jak se s tím poperete. Najednou se vše točí kolem miminka a na nic víc nemáte sílu. Ale věřte, určitě se to časem zlepší:)

Představme si autory Iana a Heidi. Ian je sexuální terapeut a nebojí se uvést zde své vlastní zkušenosti. Heidi je autorkou bestseleru o sexuálních slastech a strastech manželství. A stejně jako Ian otevřeně píše o svém životě v ložnici. Dozvíme se, jak obnovit dřívější pouto mezi partnery. Řekněte sami, kdy máte možnost daný problém vidět z pohledu chlapa? A nejen to, podělí se s námi o zkušenosti anonymní lidé.


Sex, sex, sex. Můj muž myslí jen na jedno. Někdy mě to tak vytáčí. Ale pak se jen sladce usměju, políbím ho a prohlásím, že mě těmi svými návrhy přivádí na myšlenky na další dítě. To vždycky zabere. Během vteřinky už prchá k televizi.

Kniha je napsaná s neuvěřitelnou lehkostí a humorem. Jde o ožehavé téma a tato příručka vám sice nezaručí výsledek, ale aspoň vás popostrčí správným směrem. Na problému se musí pracovat (komunikovat spolu) a hlavně musí chtít OBA vše spravit. Pokud se stydíte svěřit svému okolí - Miminko, nebo manžel? je určena právě pro Vás.

healthtoday.net

Žádné komentáře:

Okomentovat